Sakarya’nın yarınlarına ışık olacak fikirleri halk oylamasında

Sakarya’nın Geleceğine Işık Olacak Fikirler Halk Oylamasında

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Genç Katılımlı Proje Atölyesi Fikir Yarışması’nın “hemşehri oylaması” süreci başladı.

Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edilen yarışmada, halk oylamasına sunulan proje fikirlerinden en fazla oyu alıp birinci olan projeye “Sakarya Şehircilik Ödülü” ile 25.000 TL, diğer 9 projeye ise Katılım Teşvik Ödülü olarak 7.000 TL ödül verilecek.

Oylama, 19 Ocak tarihine kadar devam edecek ve www.sakarya.bel.tr internet sitesi üzerinden bu bağlantıdan yapılabilecek.

Gençlerin şehrin yönetiminde söz sahibi olacağı bu projede, Gıda, Çevre ve Su Yönetimi, Mimari ve Kentsel Tasarım, Ulaşım ve Kent İçi Hareketlilik, Gençlik, Spor ve Kültür, Sosyal Hizmetler ve Dijitalleşme gibi farklı kategorilerde birçok yaratıcı proje öne çıkıyor.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan Somali Cumhurbaşkanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Çanakkale’de otluk yangını

Çanakkale’de otluk bir alanda çıkan yangın söndürüldü.

Kastamonu Taşköprü’de uyuşturucu operasyonu: İki gözaltı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Milletvekilleri de vize kuyruğunda bekliyor

‘Vizesiz Avrupa’ vadeden AKP, yurt dışı kapılarını kapadı. Diplomatik pasaport sahibi İYİ Partili Çömez, NATO zirvesine gitmek için vize aldı.

Ünlü jelibon markasında uyuşturucu tespit edildi: Çocuklar zehirlenince toplatma kararı alındı

Hollanda’da Haribo’nun popüler şekerleme ürünü ‘Happy Cola’ paketlerinde uyuşturucu madde bulunmasının ardından aralarında çocukların da olduğu, çok sayıda kişi, sağlık sorunları yaşadı. Hollanda Gıda ve Ürün Güvenliği Otoritesi (NVWA), baş dönmesi gibi şikayetlerin bildirildiğini ve olayla ilgili kapsamlı bir geri çağırma başlatıldığını açıkladı.

Kadın öğretmen kendini vurdu: O anlar kamerada

Adana’da öğretmen İnci K., kendisiyle görüşmek istemeyen eski sevgilisinin çalıştığı okulun yakınındaki parkta kendini vurarak intihar teşebbüsünde bulundu.