Erzincan’da otobüs faciası

Erzincan’da Otobüs Kazası: 1 Ağır Yaralı, 27 Yaralı Var

Erzincan’da Kartal Belediyesi’ne ait bir yolcu otobüsü, Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan mevkiinde şarampole devrildi. Kazada 1 kişi ağır, 27 kişi ise yaralandı.

Olayın ardından çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yaralılar, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile diğer hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Related Posts

Trump, kanser hastası selefi Biden’a zehir kustu: ‘Ona acımayın’

Beyaz Saray’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Trump, prostat kanseriyle mücadele eden selefi Joe Biden’a yönelik sözleriyle tepki çekti. “Zeki değildi, zalimdi” dedi ve “Biden’a acımamak gerektiğini” söyledi. Trump, Biden’ın hastalığının kamuoyundan saklandığını öne sürdü.

Rusya’da tren kazası: Köprü çökmesi sonucu 7 ölü

Rus yetkililer, Pazar günü erken saatlerde Rusya’nın Ukrayna sınırındaki Bryansk bölgesinde bir otoyol köprüsünün demir yolu raylarına çökmesi sonucu yaklaşan bir trenin raydan çıkması sonucu en az yedi kişinin öldüğünü, 69 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Somali Cumhurbaşkanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Çanakkale’de otluk yangını

Çanakkale’de otluk bir alanda çıkan yangın söndürüldü.

Kastamonu Taşköprü’de uyuşturucu operasyonu: İki gözaltı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Milletvekilleri de vize kuyruğunda bekliyor

‘Vizesiz Avrupa’ vadeden AKP, yurt dışı kapılarını kapadı. Diplomatik pasaport sahibi İYİ Partili Çömez, NATO zirvesine gitmek için vize aldı.