‘Çağrının bir an evvel açıklanması samimi dileğim’

MHP Lideri: Grand Kartal Otel Yangını Cinayettir, Sorumlular Hesap Vermeli

36 çocuğun hayatını kaybettiği Bolu’daki yangın faciasında adeta yüreği dağlanan MHP lideri, isimleri tek tek sayarken zor anlar yaşadı ve şunları dile getirdi:

Devlet Denetleme Kurulu (DDK) Devreye Girmeli: Grand Kartal Otel yangınından kimse kaçamaz, sorumlular hesap vermeli. Yargıya güvenelim ve gereken yapılır. Hatta Devlet Denetleme Kurulu’nun acilen devreye girmesi için Cumhurbaşkanı’nın direktifiyle derinlemesine bir inceleme ve soruşturma yapılmalı. Otel sahibinden vali ve belediye başkanına kadar, 78 vatandaşımızın acısının sorumluları tek tek sorumlu olmalıdır. Grand Kartal Otel yangını sadece bir facia değil, bir cinayettir. MHP ve Cumhur İttifakı, bu cinayete parmak sallayanlara gereken cezayı verecek güçtedir.

YPG ve PKK’ya Uyarı: Suriye’deki terör örgütünün silah bırakma talebine şimdiye kadar uymaması, küresel terör destekçileriyle ilişkili olduğunu gösteriyor. Eğer bölücü terör örgütü silahlarını bırakmazsa, Türkiye’nin güvenliğini sağlamak için gereken tüm tedbirleri alacağız. Türk milleti, terör örgütlerine kapı açmadan önce sonu gelmeyecek bir hata yaptı. Silahlarınızı aklınız başınıza gelmeden bırakın. DEM heyeti ile İmralı arasındaki görüşmeler, terörsüz bir Türkiye için destek olmalı ve beklentileri karşılamalıdır.

Yüreğiniz Var mı? Çıkın Ortaya: Sokağa çıkma çağrılarıyla, iç karışıklık kışkırtmalarıyla darbeye ya da isyana davet edildiğimizin bilincindeyiz. 15 Temmuz’u unutmayanlara sesleniyorum, eğer cesaretiniz varsa ortaya çıkın da görelim? Oynamayı seviyorsanız, sonuçlarına katlanın.

Related Posts

Özgür Özel’den Özlem Çerçioğlu yanıtı: ‘Ya içeri tıkıl, ya AKP’ye katıl’

Silivri’de Ekrem İmamoğlu ile görüşen CHP lideri Özgür Özel, görüşme sonrası açıklamalarda bulundu. Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun AKP’ye katılacağına dair iddiaları ilk kez yanıtlayan Özel, “Ya içeri tıkıl, ya AKP’ye katıl” sözleriyle sitem etti.

Rezan Epözdemir adliyeye sevk edildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında geçtiğimiz pazar günü gözaltına alınan avukat Rezan Epözdemir, adliyeye sevk edildi.

Suriye’de bomba iddia: Rusya dönüyor

Rus basınında çıkan haberlere göre, Şam yönetimi, Rusya’nın Suriye’de askerî polis devriyelerine yeniden başlamasını istedi.

Talihsiz kadının feci ölümü: Bir araç çarptı bir araç ezdi

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan kimliği belirsiz bir kadın, SUV tipi aracın çarpması ve ardından çekicinin üzerinden geçmesi sonucu yaşamını yitirdi.

İzmir’deki yangında alevler Gaziemir’e ulaştı!

İzmir’in Buca ilçesinde çıkan orman yangınına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.

Bakan Kurum Sındırgı’da konuştu: 152 binada 265 bağımsız bölüm ağır hasarlı ya da yıkık

Balıkesir Sındırgı’daki depremin ardından yaralar sarılmaya başlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bölgede incelemelerde bulunurken, hasar gören binalara ilişkin son rakamı açıkladı.