İtfaiye Eri Yangında Hayatını Kaybetti

Canan İLARSLAN/ ESENLER’de 3 katlı binanın çatı katındaki yangına müdahale eden itfaiye eri Furkan Sayın (27) çatıdan düştü. Hastaneye kaldırılan Sayın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yangın, dün gece saatlerinde Tuna Mahallesi 660. Sokak’ta 3 katlı binanın çatı katında henüz bilinmeyen nedenle çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, itfaiye eri Furkan Sayın 3. kattan yere düştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sayın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bugün polis ve itfaiye ekipleri yangının çıktığı binada inceleme yaptı.

‘YÜKSEKTEN DÜŞÜYOR’

Furkan Sayın’ın eniştesi Bayram Şahin “Furkan gece saatlerinde görevi gereği bir yangına gidiyor. Yüksekten düşüyor. Bağcılar Devlet Hastanesi’ne kaldırılıyor. Orada vefat etmiş. Adli Tıp Kurumu’ndan çıkacağız. Bağcılar İtfaiyesi’nde tören olacak. Sonra Kastamonu Taşköprü’ye götüreceğiz” dedi.

Related Posts

AKP Sözcüsü: Terör örgütünün kendini en kısa sürede feshetmesi önemli

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Cumhur İttifakı’nın şu anda birinci maddesi, aynı zamanda da bir devlet politikası olan terörsüz Türkiye’ sürecidir” dedi.

Hala terör listesinde bulunan Şaraa, Macron ziyareti için özel izin aldı

Suriye Geçici Hükümeti Başkanı Ahmed el-Şaraa, Beşar Esad’ın devrilmesinden sonra Avrupa’ya ilk ziyaretini Paris’e yapıyor. Ancak hala terör listesinde olan Şaraa, bu görüşmeyi gerçekleştirebilmek için BM’den özel izin almak zorunda kaldı.

Prens dizisinde kriz çıktı!

9 Mayıs’ta 3. sezonu yayınlanacak olan Prens’in bu gece galası düzenlenecek. Ancak gala öncesi yapım şirketi MGX ile Max platformu arasında kriz çıkınca oyuncular galaya katılmaktan vazgeçti.

Yazar Süha Oğuzertem yangında can verdi

İstanbul’da 10 katlı bir binanın 1’inci katında çıkan yangında yazar Süha Oğuzertem hayatını kaybetti.

Dışişleri Bakanlığı: İsrail’in bölge ülkelerine yönelik saldırıları barış ve istikrarı hedef almaktadır

“Netanyahu hükümetinin Gazze’deki işgalini genişletme yönündeki son kararı da aynı yayılmacı ve tahripkar anlayışın tezahürüdür”

HSK üye seçiminde tartışma! CHP ve Yeni Yol Partisi milletvekilleri komisyonu terk etti

TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, Hakimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) görev süresi dolacak 5 üyesinin yerine seçilecek 15 adayı belirlemek için toplandı. İlk adayın seçimi sırasında ilk iki turda yeterli oy sayısı bulunamayınca en yüksek oyu alan iki aday arasında ad çekme işlemine geçildi. Ancak CHP ve Yeni Yol Partisi milletvekilleri, AKP milletvekillerinin ad çekme yöntemi yerine tekrar oylamayı talep etmesi üzerine komisyonu terk etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir