Bilecik’teki Hırsızlık Kavgasında 5 Tutuklama

Bilecik’te BİM Mağazasında Çıkan Kavgada Yaralılar ve Tutuklu Sayısı Arttı

Bilecik’te, BİM mağazasında yaşandığı iddia edilen hırsızlık olayından sonra çıkan kavgalarda 1’i ağır 2 kişi yaralanırken, tutuklu sayısı 5’e çıktı.

Olayın Detayları

Olay, geçtiğimiz gün Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan bir BİM mağazasında meydana geldi. Mağazada bir kız çocuğu ile mağaza müdürü arasında yaşanan olay sonrası tartışma çıktı. Kız, Balıkesir’de yaşayan babasını arayarak durumu bildirdi. Baba S.Ö. yanına aldığı 2 arkadaşıyla birlikte Bilecik’e gelerek mağaza müdürünü darp etti. Polis tarafından gözaltına alınan baba tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi, 2 arkadaşı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yeni Bir Kavga

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan babanın arkadaşları, BİM mağazasının müdürünün arkadaşlarıyla Cumhuriyet Caddesi’nde karşılaştı. Bu karşılaşma sonucunda iki grup arasında başlayan kavga sonucunda 2 kişi yaralandı. Yaralılardan biri ambulansla Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, diğer yaralı ise kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. İkinci olayda gözaltına alınan 4 kişiden K.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklu Sayısı Artıyor

Gözaltına alınan C.Ç., Y.Ç. ve H.S. ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BİLECİK

Related Posts

Erzurum’da Apartman Yangını

Erzurum’da bir apartmanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü, bazı sakinler etkilendi.

Talas’ta İzinsiz Kazı Yapan 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Kayseri’nin Talas ilçesinde izinsiz kazı yapan 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Süveyda’da Çatışmalar: 321 Ölü

Süveyda’da Bedevi Araplar ve Dürzi gruplar arasında yaşanan çatışmalarda 321 kişi hayatını kaybetti.

ASELSAN 9 Yeni Teknolojiyi Tanıtacak

IDEF 2025’te ASELSAN, radar, elektronik harp ve hava savunma alanlarında 9 teknoloji tanıtacak.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Devir Teslim

Yaşar Koçak, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini Murat Küçükali’ye devretti.

Safranbolu’da Yangın Kontrol Altına Alındı

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki yangın, hızlı müdahale ile kontrol altına alındı, soğutma devam ediyor.