Başkan Tugay’dan TEMŞAD’a bayram öncesi ziyaret

Başkan Tugay’dan TEMŞAD’a bayram öncesi ziyaret

“Ülkemiz için emek vermiş herkes bizim için kutsaldır”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni (TEMŞAD) ziyaret etti. Babasının Kıbrıs gazisi olduğunu hatırlatan Başkan Tugay, “Ben de bu ailenin bir parçasıyım. Ülkemiz için emek vermiş, canını vermiş herkes bizim için kutsaldır” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bayram öncesi şehit aileleri ile gaziler ve yakınlarının temsil edildiği derneklere yönelik ziyaret programına başladı. Başkan Tugay, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde (TEMŞAD) Dernek Başkanı Ufuk Çoban, Dernek Başkan Yardımcısı Ersen Ergün ve dernek yöneticileriyle bir araya geldi.

“Ben de bu ailenin bir parçasıyım”

Şehit yakınları ve gazilerin Türk milleti için taşıdığı öneme dikkat çeken Başkan Tugay, “Benim babam da Kıbrıs gazisiydi. Bir yönüyle ben de bu ailenin bir parçasıyım. Neticede ülkemiz için emek vermiş, canını vermiş herkes bizim için kutsaldır. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

Dernek Başkanı Ufuk Çoban, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek desteklerinden ötürü Başkan Tugay’a teşekkür etti.

Başkan Tugay ziyaret sonunda derneğin anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: ‘2 Temmuz’da bir kez daha Sivas’tayız’

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Genel Başkanı Cuma Erçe, 2 Temmuz 1993’te Sivas Madımak Oteli’nde katledilen 33 aydın ve sanatçıyı anmak için yapılacak etkinliklere ilişkin bir açıklama yaptı. Erçe, 32 yıl önce yaşanan katliamın insanlık tarihine kara bir leke olarak geçtiğini vurgulayarak, “Bu mücadele sadece geçmişin değil, geleceğin de savunusudur,” dedi.

Erdoğan tutuklanan Fatih Altaylı için ilk kez konuştu: Millete ‘bidon kafalı’ dediler, ‘göbeğini kaşıyan adam’ dediler!

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Cumhurbaşkanı’nı tehdit” suçlamasıyla tutuklanan gazeteci Fatih Altaylı için ilk kez konuştu. Erdoğan, Altaylı’nın soruşturmaya gerekçe gösterilen sözlerine gönderme yaptı.

Türkler neden Alman vatandaşlığını seçiyor?

Geçen yıl Alman vatandaşlığına geçen Türkiye kökenlilerin sayısı iki kat arttı. Peki neden? Bu kararı verenlerle konuştuk.

Manneken Pis heykelinin yeni kostümü Galatasaray forması olacak

Belçika’nın başkenti Brüksel’de şehrin 406 yıllık ikonik simgesi Manneken Pis heykelinin yeni kostümü, Galatasaray’ın 25’inci şampiyonluğunu simgeleyen 5 yıldızlı forması olacak. Mannaken Pis, tarihinde ilk kez bir Türk takımı formasını giyecek.

BM Genel Sekreteri Guterres: ABD’nin İran’a karşı güç kullanımından ciddi şekilde endişe duyuyorum

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres, ABD’nin İran’a yönelik hava saldırısı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün ABD’nin İran’a karşı güç kullanımından ciddi şekilde endişe duyuyorum. Bu, zaten uçurumun kenarında olan bir bölgede tehlikeli bir tırmanıştır ve uluslararası barış ve güvenliğe doğrudan bir tehdittir.” dedi.

İddia: Erdoğan ve Trump, İstanbul’da ABD-İran zirvesi ayarladı, Hamaney’e ulaşılamayınca iptal oldu

İddia: Erdoğan ve Trump, İstanbul’da ABD-İran zirvesi ayarladı, Hamaney’e ulaşılamayınca iptal oldu