Dün İstanbul, sabah Antalya az önce Çanakkale’de deprem! Türkiye sallanmaya devam ediyor

Türkiye’de Son Depremler

Son günlerde Türkiye’de peş peşe depremler meydana geliyor. AFAD, Çanakkale’de Ege Denizi merkezli 4.6 büyüklüğünde bir depremin yaşandığını duyurdu.

Birkaç gün önce İstanbul’da hissedilen 3,5 büyüklüğündeki depremin ardından sabah saatlerinde Antalya’da 4 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Bu durum bölge halkında endişeye sebep oldu.

Çanakkale’den gelen bir diğer korkutucu haber ise Ege Denizi’nde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depremdi. Bu deprem de Çanakkale’de hissedildi ve AFAD tarafından detayları paylaşıldı.

AFAD tarafından yapılan açıklamayı buradan takip edebilirsiniz.

Related Posts

Bu araçlar bayramda Bozcaada’ya giriş yapamayacak

Bozcaada İlçe Trafik Komisyonu kararıyla Kurban Bayramı boyunca kamyon, TIR, iş makineleri ve büyük yolcu araçlarının adaya geçişi yasaklandı.

Son Dakika… Ege’den sonra Akdeniz’de deprem!

Son Dakika Haberi… Akdeniz’de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İkinci Dünya savaşı sonrası en büyük tahliye: Almanya Köln’deki bombalar imha edilmeye çalışılıyor

Almanya’nın Köln şehrinde bir inşaat alanında tespit edilen İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma üç patlamamış bomba, büyük bir güvenlik seferberliğine neden oldu. Amerikan yapımı 500, 1000 kilogramlık bombalar nedeniyle yaklaşık 20 bin kişi tahliye edildi. İkinci Dünya Savaşı sonrası en büyük tahliyeyi yaşayan bölgede; bir hastane, iki huzurevi, dokuz okul ve 58 otel bulunuyor.

Bolu’daki yangın faciasının ardından bayramda oteller boş kaldı

Bolu Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel’de 78 kişinin öldüğü yangın faciasının ardından bayram tatilinde kentteki oteller boş kaldı.

Sosyal medyada tanınan gazeteci hayatını kaybetti

Gazeteci Gökhan Özbek Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Bağımsız gazeteciliğin önemli isimlerinden, 23 Derece platformunun kurucusu Gökhan Özbek, geçirdiği kalp krizi sonucu 42 yaşında yaşamını yitirdi.

10. Yargı Paketi, Genel Kurul’da: Bu pakette infaz adaleti bekleniyordu, geldi mi; hayır!

Özellikle ‘Covid İnfaz Yasası’ mağdurlarının taleplerini karşılayacak, suç tarihini esas alan, kesinleşme tarihine göre keyfi uygulamalara son veren adil bir düzenlemeyi teklife ekleyelim