Erzurum’da Apartman Yangını

Erzurum’da Apartmanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Erzurum’da Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde bulunan Murat Ellik Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı bir apartmanın 5. katında meydana gelen yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, apartman sakinlerinin ve çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi sayesinde büyük bir facianın önüne geçildi.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi, yangının diğer dairelere sıçramasını engelledi ve apartman sakinlerinin tahliyesine yardımcı oldu.

Yangın sonrasında bazı apartman sakinleri dumandan etkilendi ve sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, apartmandaki maddi hasarın boyutu ise henüz netlik kazanmadı.

Related Posts

Talas’ta İzinsiz Kazı Yapan 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Kayseri’nin Talas ilçesinde izinsiz kazı yapan 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Süveyda’da Çatışmalar: 321 Ölü

Süveyda’da Bedevi Araplar ve Dürzi gruplar arasında yaşanan çatışmalarda 321 kişi hayatını kaybetti.

ASELSAN 9 Yeni Teknolojiyi Tanıtacak

IDEF 2025’te ASELSAN, radar, elektronik harp ve hava savunma alanlarında 9 teknoloji tanıtacak.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Devir Teslim

Yaşar Koçak, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini Murat Küçükali’ye devretti.

Safranbolu’da Yangın Kontrol Altına Alındı

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki yangın, hızlı müdahale ile kontrol altına alındı, soğutma devam ediyor.

Alaşehir’de Kenevir Operasyonu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 2.903 kök kenevir ve 8.820 gram esrar ele geçirildi, 2 kişi serbest.