Karaman’da 33 Aranan Şahıs Yakalandı

Karaman’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan asayiş, narkotik ve trafik uygulamalarında çeşitli suçlardan aranması olan 33 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 6’sı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı’nın sorumluluk alanlarındaki genel uygulamaları devam ediyor. 24-30 Ocak tarihleri arasında ekiplerin yaptığı uygulamalarda 16 bin 888 kişi sorgulanırken, 33 kişinin çeşitli suçlardan arandığı ortaya çıktı. Aranan 33 kişiden 6’sı tutuklandı. Trafik uygulamasında ise 4 araç sürücüsüne ehliyetsiz ve yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan işlem yapıldı. 11 araç da trafikten men edilirken, 4 sürücünün ehliyetine el konuldu. Denetimler esnasında 52 adet fosil, 6 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet dedektör, 4 adet metal altın arama çubuğu ile 3 adet kama ele geçirildi.

Jandarma, huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalara kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edileceğini belirtti. – KARAMAN

Related Posts

‘Zayıf bir saldırıydı, haber verdiğiniz için teşekkürler’ İran’ın misillemesi sonrası Trump’tan ilk açıklama

TRUMP’TAN İRAN’IN MİSİLLEME SALDIRISINA YANIT: “TEBRİKLER DÜNYA, BARIŞ ZAMANI” İran’ın, ABD’nin Katar’daki El-Udeyd Hava Üssü’ne düzenlediği misilleme saldırısının ardından, ABD eski Başkanı Donald Trump bir açıklamada bulundu. Trump, İran’ın …

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: ‘2 Temmuz’da bir kez daha Sivas’tayız’

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Genel Başkanı Cuma Erçe, 2 Temmuz 1993’te Sivas Madımak Oteli’nde katledilen 33 aydın ve sanatçıyı anmak için yapılacak etkinliklere ilişkin bir açıklama yaptı. Erçe, 32 yıl önce yaşanan katliamın insanlık tarihine kara bir leke olarak geçtiğini vurgulayarak, “Bu mücadele sadece geçmişin değil, geleceğin de savunusudur,” dedi.

Erdoğan tutuklanan Fatih Altaylı için ilk kez konuştu: Millete ‘bidon kafalı’ dediler, ‘göbeğini kaşıyan adam’ dediler!

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Cumhurbaşkanı’nı tehdit” suçlamasıyla tutuklanan gazeteci Fatih Altaylı için ilk kez konuştu. Erdoğan, Altaylı’nın soruşturmaya gerekçe gösterilen sözlerine gönderme yaptı.

Türkler neden Alman vatandaşlığını seçiyor?

Geçen yıl Alman vatandaşlığına geçen Türkiye kökenlilerin sayısı iki kat arttı. Peki neden? Bu kararı verenlerle konuştuk.

Manneken Pis heykelinin yeni kostümü Galatasaray forması olacak

Belçika’nın başkenti Brüksel’de şehrin 406 yıllık ikonik simgesi Manneken Pis heykelinin yeni kostümü, Galatasaray’ın 25’inci şampiyonluğunu simgeleyen 5 yıldızlı forması olacak. Mannaken Pis, tarihinde ilk kez bir Türk takımı formasını giyecek.

BM Genel Sekreteri Guterres: ABD’nin İran’a karşı güç kullanımından ciddi şekilde endişe duyuyorum

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres, ABD’nin İran’a yönelik hava saldırısı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün ABD’nin İran’a karşı güç kullanımından ciddi şekilde endişe duyuyorum. Bu, zaten uçurumun kenarında olan bir bölgede tehlikeli bir tırmanıştır ve uluslararası barış ve güvenliğe doğrudan bir tehdittir.” dedi.