Kendisini aldattı diye karısı Neşe Gülmüş’ü öldürmüştü: Mahkemede tanık gönül ilişkisini itiraf etti

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Terzialiler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Yasemin Sokak’ta geçen yıl mart ayında iddiaya göre, Ortaca Sanayi Sitesi’nde motor ustası Vedat Gülmüş, boşanma aşamasındaki eşi Neşe Gülmüş ile henüz belirlenemeyen bir nedenle sokak ortasında tartışmaya başladı.

Tartışmada Vedat Gülmüş, yanında bulunan ruhsatsız tabancayla eşi Neşe Gülmüş’ün başına 1 el ateş etti. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vedat Gülmüş, cesedin başında bekledi ve kimseyi yanına yaklaştırmadı. Tabancayı başına dayayan Gülmüş, olay yerine gelen polis tarafından güçlükle ikna edilip, gözaltına alındı.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlenen Neşe Gülmüş’ün cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Polisteki ifadesinde eşinin kendisini aldattığını ve bu yüzden cinayeti işlediğini ileri süren Vedat Gülmüş, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

MAHKEMEDE TANIK İFADESİ

Anadolu Ajansı’nın haberine göre; Muğla’nın Ortaca ilçesinde boşanma aşamasında oldukları eşini öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi.

Maktulün annesi annesi N.K, Vedat Gülmüş’ün alkol alıp kızına şiddet uyguladığını öne sürdü. N.K, sanığın evle ilgilenmediğini, kızının evin geçimi sağladığını ve çocuklara baktığını ifade etti.

Tanık olarak dinlenen B.C.E. ise maktul ile 2021-2022’de karşılaştığını ve aralarında gönül ilişkisi olduğunu dile getirdi.

Maktulün evli olduğunu kendisine söylemediğini iddia eden tanık, “Vedat daha sonra aramızdaki ilişkiyi öğrenmiş. Bu nedenle aramızda tartışma yaşandı ve bu adliyeye intikal etti. Neşe öldürüldüğü zaman ben cezaevindeydim.” dedi.

Vedat Gülmüş ise alkol ya da uyuşturucu kullanmadığını, kayınvalidesinin kendisine sürekli iftira attığını öne sürdü.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Related Posts

Talas’ta İzinsiz Kazı Yapan 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Kayseri’nin Talas ilçesinde izinsiz kazı yapan 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Süveyda’da Çatışmalar: 321 Ölü

Süveyda’da Bedevi Araplar ve Dürzi gruplar arasında yaşanan çatışmalarda 321 kişi hayatını kaybetti.

ASELSAN 9 Yeni Teknolojiyi Tanıtacak

IDEF 2025’te ASELSAN, radar, elektronik harp ve hava savunma alanlarında 9 teknoloji tanıtacak.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Devir Teslim

Yaşar Koçak, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini Murat Küçükali’ye devretti.

Safranbolu’da Yangın Kontrol Altına Alındı

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki yangın, hızlı müdahale ile kontrol altına alındı, soğutma devam ediyor.

Alaşehir’de Kenevir Operasyonu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 2.903 kök kenevir ve 8.820 gram esrar ele geçirildi, 2 kişi serbest.