Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a canlı yayın daveti: Sana prompter kullanmak serbest, Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Canlı Yayın Daveti

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelttiği sözlere canlı yayın teklifi ile yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Gel, bir canlı yayında karşıma çık, konuşalım. Sana prompter kullanmak serbest. Kanalı ve gazetecileri de sen seç. Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde, değil mi?” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Melih Gökçek ile gerçekleştirdikleri yayını hatırlatarak Erdoğan’a canlı yayında açık oturum teklifinde bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımının tamamı şu şekilde:

“Bak Erdoğan, yine Suriye politikası ve Suriyeliler üzerinden olur olmadık şeyler sıralamışsın. Ancak unutma, sen Suriye’deki vatan toprağımızı terk edip kaçarken, Reyhanlı’ya gidip ilk açıklamayı yapan kişi bendim.
Eğer dış politikayı, ekonomiyi ve ülkemiz siyasetini gerçekten konuşmak ve bir şeyler öğrenmek istiyorsan, böyle sosyal medyada sataşarak olmaz. Gel, bir canlı yayında karşıma çık, konuşalım. Sana prompter kullanmak serbest. Kanalı ve gazetecileri de sen seç.
Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde, değil mi?”

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

İsrail ordusu 5 askerinin Gazze’de öldüğünü duyurdu

Gazze Şeridi’nin kuzeyinde çıkan çatışmada 5 İsrail askerinin öldüğü, 14’ünün yaralandığı belirtildi. 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze’de ölen İsrailli asker sayısının 888’e yükseldi.

Mantar davasında karar açıklandı: 3’ü toprağa 1’i mahpusa

Avustralya’nın Victoria eyaletinde görülen davada, Erin Patterson adlı kadın, kayınpederi Don Patterson, kayınvalidesi Gail Patterson ve kayınvalidesinin kız kardeşi Heather Wilkinson’ı kasten öldürmekten suçlu bulundu. Ayrıca, aynı yemekten yiyen …

Putin görevden almıştı! Cesedi bulundu

Rusya’da Başkanlık Kararnamesiyle görevden alınan Rusya Ulaştırma Bakanı Starovoit’in cesedi bulundu

Netanyahu, Trump’ın ikinci döneminin üçüncü Washington ziyaretini yapıyor; gündemde Gazze ateşkesi var

Netanyahu, Trump’ın ikinci döneminin üçüncü Washington ziyaretini yapıyor; gündemde Gazze ateşkesi var

DEM İmralı heyetinden Erdoğan görüşmesi öncesi kritik açıklama

DEM Parti’nin İmralı heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yapacağı görüşme öncesi PKK elebaşı Öcalan’ı ziyaret etti. Heyetten görüşme sonrası açıklama geldi.

-11 derecede 2 milyon liralık kayısı ağaçlarını bu yöntemle kurtardı

Tekirdağ’da çiftçilik yapan Ali Maden, sıcaklıkların -11 dereceye düştüğü 11-12 Nisan gecelerinde parafin mum yakarak 2 milyon lira tutarındaki kayısı mahsulünü kurtardı.