Kılıçdaroğlu’nun anketçisi Kemal Özkiraz ile İmamoğlu trolü Emrah Gülsanar canlı yayında birbirine girdi

Emrah Gülsunar ne demişti?

Gülsunar, CHP’li gazeteci Nevşin Mengü’nün “Edindiğim bilgiye göre savcı, Kılıçdaroğlu’na mesaj göndererek ‘Gelir ifadesinde kurultayda yolsuzluk yoktur, ben böyle şeyi görmedim, şahit olmadım’ derse dosyayı kapatırız demiş. Ancak Kemal Bey yine de ifade vermeye gitmemiş” açıklamasını alıntılayarak, “Bu artık sözün bittiği yer. Bir insanın bile isteye rejimin hukuksuz yargı operasyonuyla kaybettiği genel başkanlığı geri almaya çalışması açık bir onursuzluk ve haysiyetsizliktir. Bu şahıs partiden ihraç edilmeli ve her yerde yüzüne tükürülmelidir” ifadelerini kullanmıştı.

Related Posts

‘Tas kafa’ olarak biliniyor… Türkiye’nin tartıştığı saç kesimi El Salvador’da artık yasak!

Türkiye’de ‘tas kafa’ olarak bilinen saç kesimini El Salvador yasakladı. Başkan Nayib Bukele’nin kararının ardından ülkede “Edgar” olarak bilinen saç kesimine ilişkin El Salvador Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada devlet okullarında okuyan öğrencilerin bundan sonra “düzgün saç kesimi”, temiz üniforma ve doğru kişisel bakımla okula gitmeleri gerektiğini duyurdu.

AKP’ye geçen başkan ‘hasrete son verdim’ dedi… CHP’li vekilden sert tepki geldi: ‘İnsanda arlanma, utanma olur’

CHP Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP’den istifa edip AKP’ye geçen Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan’ın ’24 yıllık hasrete son verdim’ dediği bir videoyu paylaşıp sert tepki gösterdi. Bülbül “24 yıllık ne hasreti bu! İnsanda arlanma utanma olur. Hadsiz!” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin gözü bu maçtaydı: ‘Atatürk’lü arma Atina’da… Tur Samsun’a kaldı

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Samsunspor, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos’a deplasmanda 2-1 kaybetti.

Uganda, ABD’nin sığınma talebini reddettiği üçüncü ülke vatandaşlarını kabul edecek

Uganda, ABD’nin sığınma talebini reddettiği üçüncü ülke vatandaşlarını kabul edecek

Türkiye’de Fotoğraflı Öz Geçmiş Tercihi

Türkiye’deki firmalar, iş başvurularında fotoğraflı öz geçmişleri tercih ediyor.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Gazzelilerin yerinden edilmesine karşı çıkan danışmanı işten çıkardı

ABD Dışişleri Bakanlığı, Gazzelilerin yerinden edilmesine karşı çıkan danışmanı işten çıkardı