Kızılcık Şerbeti’nde yılbaşı yemeğinde çıkartılan yangın şok etti

Kızılcık Şerbeti Son Bölümünde Yılbaşı Yemeğinde Çıkan Yangın Şok Etti

Kızılcık Şerbeti’nin son bölümünde, gerilim ve heyecan zirve yaptı. Yeni yıl davetinde çıkan yangında 4 kişi hayatını kaybetti. Görkem’in gerçek yüzü ortaya çıkarken, trajedi dolu bir gece yaşandı.

Yangın felaketinde yalnızca ölümler değil, ağır yaralılar da oldu. Odatv’nin edindiği bilgilere göre ağır yaralanan isimlerden biri Nilay oldu.

Çıkan yangında ölenler arasında Görkem ve babası Resul (Murat Ercanlı) yer alıyor. Dizinin hayranları, bu trajik gelişmenin detaylarını öğrenmek için sabırsızlanıyor.

Bu gelişme, izleyicilerde büyük bir merak uyandırdı.

Related Posts

Bu araçlar bayramda Bozcaada’ya giriş yapamayacak

Bozcaada İlçe Trafik Komisyonu kararıyla Kurban Bayramı boyunca kamyon, TIR, iş makineleri ve büyük yolcu araçlarının adaya geçişi yasaklandı.

Dün İstanbul, sabah Antalya az önce Çanakkale’de deprem! Türkiye sallanmaya devam ediyor

Türkiye genelinde depremler peş peşe geliyor. İstanbul’un ardından bu sabah da Antalya ve Çanakkale’de hissedilen depremler meydana geldi. AFAD, Çanakkale’de hissedilen Ege Denizi merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı.

Son Dakika… Ege’den sonra Akdeniz’de deprem!

Son Dakika Haberi… Akdeniz’de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İkinci Dünya savaşı sonrası en büyük tahliye: Almanya Köln’deki bombalar imha edilmeye çalışılıyor

Almanya’nın Köln şehrinde bir inşaat alanında tespit edilen İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma üç patlamamış bomba, büyük bir güvenlik seferberliğine neden oldu. Amerikan yapımı 500, 1000 kilogramlık bombalar nedeniyle yaklaşık 20 bin kişi tahliye edildi. İkinci Dünya Savaşı sonrası en büyük tahliyeyi yaşayan bölgede; bir hastane, iki huzurevi, dokuz okul ve 58 otel bulunuyor.

Bolu’daki yangın faciasının ardından bayramda oteller boş kaldı

Bolu Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel’de 78 kişinin öldüğü yangın faciasının ardından bayram tatilinde kentteki oteller boş kaldı.

Sosyal medyada tanınan gazeteci hayatını kaybetti

Gazeteci Gökhan Özbek Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Bağımsız gazeteciliğin önemli isimlerinden, 23 Derece platformunun kurucusu Gökhan Özbek, geçirdiği kalp krizi sonucu 42 yaşında yaşamını yitirdi.