Mardin’de devrilerek alev alan TIR’ın şoförü yanarak öldü

Mardin’de Araç Devrilerek Alev Aldı, Şoför Yanarak Hayatını Kaybetti

Mardin’in Nusaybin ilçesinde meydana gelen kaza, akşam saatlerinde Odabaşı Mahallesi mevkisinde gerçekleşti. TIR’ı yöneten Mehmet Çiftçi’nin kontrolünden çıkarak devrildi ve motor kısmı alev aldı.

Şoför Çiftçi, alev alan TIR’da sıkışıp kaldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Kaza sonucu Şoför Çiftçi’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, olay yerindeki incelemelerin ardından Nusaybin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı inceleme devam etmektedir.

Related Posts

Geleceği belli oldu! Benfica’dan Kerem Aktürkoğlu kararı

Fenerbahçe’nin gündeminde olan Kerem Aktürkoğlu’nun geleceği belli oldu. Benfica, Bruma’nın sakatlanması ve Anis Hadj Moussa transferinin gerçekleşmemesinin ardından milli oyuncuyu kadroda tutma kararı aldı.

Emirhan Başyiğit’ten Taraftara Çağrı

Sivasspor’un genç futbolcusu Emirhan, taraftar desteğiyle takımın başarısını artıracaklarına inandığını söyledi.

Antalya’da Motosiklet Kazası: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti

Serik’te otomobilin çarptığı 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü Serhat Yazar yaşamını yitirdi.

MHP’li Semih Yalçın’dan İYİ Parti lideri Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na ‘süreç’ uyarısı: Akıllı ol!

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu iktidarın ‘Terörsüz Türkiye’ söylemiyle başlattığı yeni sürece karşı yaptığı mitingler üzerinden hakaret dolu sözlerle hedef alarak ”Akıllı ol” dedi.

Geriye sadece bu görüntüler kaldı: İki kardeşin ölmeden önceki son anları ortaya çıktı

Bursa’da alkollü sürücünün ölümlerine neden olduğu Tuğba ve Seda Akpınar kardeşlerin, kazadan 3 saat önceki görüntüleri ortaya çıktı.

Göçmen teknesi battı: 68 kişi hayatını kaybetti

Yemen’in güneyinde yer alan Ebyen ili açıklarında, Afrika Boynuzu’ndan yasa dışı yollarla Yemen’e geçmeye çalışan göçmenleri taşıyan bir tekne, kötü hava şartları nedeniyle alabora oldu. Olayda en az 68 düzensiz göçmen yaşamını yitirdi. Ebyen İl …