Muğlaspor İki Yeni Transferle Güçlendi

Muğlaspor Yeni Sezon Öncesi Kadrosunu Güçlendirdi

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup takımı Muğlaspor, yeni sezon öncesi transfer atağına başladı. Geçtiğimiz sezon Bucaspor 1928’de forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Cebrail İrtürk ve Adana 01 FK’dan transfer edilen 29 yaşındaki kanat oyuncusu Sedat Şahintürk ile anlaşmaya vardı.

İki futbolcu için kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine başkan vekili Muhammet Ali Bahçeyaka da katıldı. İmza töreninde konuşan Cebrail İrtürk, “İşte köklü ve hedefleri olan bir camiada forma giyecek olmak benim için büyük bir heyecan” dedi. Sedat Şahintürk ise, “Muğlaspor formasıyla önemli başarılar elde edeceğimizi yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Related Posts

Sultangazi’de yangın: İki ev kullanılmaz halde

Sultangazi’de otluk alandaki yangın evlere sıçradı. İki gecekondu kullanılamaz hale geldi.

Ümit Özdağ’dan muhalefete çağrı: ‘Komisyona katılmayın’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TBMM’de “Terörsüz Türkiye” kapsamında kurulması planlanan komisyona hiçbir muhalefet partisinin katılmaması gerektiğini savundu.

Ladik’te Trafik Kazası: 5 Yaralı

Samsun’un Ladik ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Ayvalıkgücü Belediyespor Yavuz Selim ile Anlaştı

Ayvalıkgücü Belediyespor, Yavuz Selim Taşer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bartın’da uyuşturucu operasyonu: 8 tutuklama

Bartın’da uyuşturucu madde ticaretine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 8’i tutuklandı. Operasyon kapsamında binlerce uyuşturucu hap ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.

7 yıl hapsi duyunca koşa koşa geldi

Yurt dışında kaçak yaşayan ve önceki gün gözaltına alınan eski Başkan Şeref Ateş’in, Yunus Emre Vakfı’nda 400 milyon liralık yolsuzluk yaptığına ilişkin detaylar ortaya çıktı.