Oğlunun öğretmenine yumruk atan veliye para cezası

Sarıyer’de Öğrenci Velisi Öğretmeni Darp Etti

Sarıyer’de bir öğrenci velisi olan Ali Çarık, oğlunu okula bıraktığı sırada, daha önce aralarında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı öğretmen Necla Ö. ile karşılaştı. Çarık, iddiaya göre öğretmenin kendisine alaycı bir şekilde konuştuğunu iddia ederek yumruk attı. Aldığı darp raporuyla öğretmen Necla Ö., Ali Çarık’tan şikayetçi oldu.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, Ali Çarık “kamu görevlisini basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde kasten yaralama” suçundan 4 bin 40 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Ali Çarık ifadesinde, öğretmen Necla Ö.’nün oğluna kötü davrandığı gerekçesiyle daha önce şikayetçi olduğunu belirterek, “Oğlum beni arayıp bir odada kilitlendiğini söyledi. Okula gittiğimde Necla öğretmen bana alaycı bir şekilde konuştu. Çocuğumun ağlamasından dolayı bir anlık öfkeyle vurduğum için pişmanım” dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Çarık’ın “kamu görevlisini kasten yaralama” suçundan 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilmişti. Ancak mahkeme para cezası verdi.

Related Posts

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: ‘2 Temmuz’da bir kez daha Sivas’tayız’

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Genel Başkanı Cuma Erçe, 2 Temmuz 1993’te Sivas Madımak Oteli’nde katledilen 33 aydın ve sanatçıyı anmak için yapılacak etkinliklere ilişkin bir açıklama yaptı. Erçe, 32 yıl önce yaşanan katliamın insanlık tarihine kara bir leke olarak geçtiğini vurgulayarak, “Bu mücadele sadece geçmişin değil, geleceğin de savunusudur,” dedi.

Erdoğan tutuklanan Fatih Altaylı için ilk kez konuştu: Millete ‘bidon kafalı’ dediler, ‘göbeğini kaşıyan adam’ dediler!

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Cumhurbaşkanı’nı tehdit” suçlamasıyla tutuklanan gazeteci Fatih Altaylı için ilk kez konuştu. Erdoğan, Altaylı’nın soruşturmaya gerekçe gösterilen sözlerine gönderme yaptı.

Türkler neden Alman vatandaşlığını seçiyor?

Geçen yıl Alman vatandaşlığına geçen Türkiye kökenlilerin sayısı iki kat arttı. Peki neden? Bu kararı verenlerle konuştuk.

Manneken Pis heykelinin yeni kostümü Galatasaray forması olacak

Belçika’nın başkenti Brüksel’de şehrin 406 yıllık ikonik simgesi Manneken Pis heykelinin yeni kostümü, Galatasaray’ın 25’inci şampiyonluğunu simgeleyen 5 yıldızlı forması olacak. Mannaken Pis, tarihinde ilk kez bir Türk takımı formasını giyecek.

BM Genel Sekreteri Guterres: ABD’nin İran’a karşı güç kullanımından ciddi şekilde endişe duyuyorum

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres, ABD’nin İran’a yönelik hava saldırısı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün ABD’nin İran’a karşı güç kullanımından ciddi şekilde endişe duyuyorum. Bu, zaten uçurumun kenarında olan bir bölgede tehlikeli bir tırmanıştır ve uluslararası barış ve güvenliğe doğrudan bir tehdittir.” dedi.

İddia: Erdoğan ve Trump, İstanbul’da ABD-İran zirvesi ayarladı, Hamaney’e ulaşılamayınca iptal oldu

İddia: Erdoğan ve Trump, İstanbul’da ABD-İran zirvesi ayarladı, Hamaney’e ulaşılamayınca iptal oldu