Özgür Özel’e yumruklu saldırı sonrası Erdoğan’ın ‘telef olup gidecek’ sözleri gündemde…

Özgür Özel’e Yumruklu Saldırı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen anma töreninin ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yumruklu saldırıya maruz kaldı.

Hayatını kaybeden Önder için düzenlenen anma törenine katılan Özel, tören çıkışında saldırıya uğradı. Saldırgandan yumruk yiyen Özel, korumalar eşliğinde alandan ayrıldı. Yüzünde herhangi bir yaralanma olmayan Özel’in moralinin yerinde olduğu bildirildi.

Saldırıyı gerçekleştiren şahıs, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hızla yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganın kimliği belirlendiğinde 66 yaşındaki Selçuk Tengioğlu olduğu ve daha önce iki çocuğunu öldürdüğü öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yumruklu saldırıya karşı tepki göstermesiyle birlikte siyasi arenada da hareketlilik yaşandı. Erdoğan’ın CHP’li isimlere yönelik kullandığı “telef” ifadesi gündeme geldi. Bu sözler üzerine CHP’li isimlerden de sert tepkiler yükseldi ve kutuplaşmanın artmasından endişe edildiği belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu da Özel’e yapılan saldırıyı kınayarak, Erdoğan’ın “telef” çıkışını hatırlattı. İmamoğlu, saldırganın ve bağlantılarının en kısa sürede ortaya çıkarılmasını talep etti.

Related Posts

Büyükçekmece Belediye başkanvekili seçiminde gerilim: ‘Neden bağırıyorsunuz?’

Büyükçekmece Belediye başkanvekili seçiminde gerilim yaşandı.

Elon Musk’tan Trump’a Epstein dosyalarını yayımlama çağrısı

Elon Musk’tan Trump’a Epstein dosyalarını yayımlama çağrısı

Trump sözünü tutmadı: Çocuk fuhuş çetesi liderine dair belgelerin varlığını reddettiler

ABD Adalet Bakanlığı’nın, çocuk fuhuş çetesi lideri Epstein’in müşteri listesinin hiç var olmadığını öne sürmesi, Trump destekçileri arasında infiale yol açtı. FBI ile Adalet Bakanı Bondi arasındaki tartışma, bölünen hükümetteki çatlaklar gösterdi. Epstein dosyasının kalan belgelerinin de paylaşılmayacağı bildirildi.

Dağ yürüyüşü kötü sonlandı: 100 metreden yere çakıldı

İtalya’nın Trentino bölgesindeki Val di Fassa vadisinde trajik bir kaza meydana geldi. İtalyan haber ajansı ANSA ile devlet televizyonu RAI’nin bildirdiğine göre, yaklaşık 50 yaşında olan bir Çek vatandaşı, Cuma günü öğleden sonra arkadaşlarıyla …

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan terörsüz Türkiye açıklaması: ‘Bugün atılan adım hayırlara vesile olsun’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörsüz Türkiye hedefimize giden yolda bugün atılan önemli adımın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ülkemizin güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde kalıcı barışın tesisi için yürüdüğümüz bu yolda Cenab-ı Allah hedeflerimize ulaşmayı nasip eylesin” dedi.

Trump’tan NASA’ya yeni atama: Ulaştırma Bakanı ‘Geçici Direktör’ oldu

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA) “Geçici Direktörü” olarak Ulaştırma Bakanı Sean Duffy’i atadığını bildirdi.