Siirt’te 10 katlı binada yangın! Nakliye asansörleriyle tahliye

Garzan Mahallesi Kervan Caddesi’ndeki 10 katlı binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Oluşan duman nedeniyle bina sakinleri bulundukları dairelerde mahsur kaldı. 

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile yangına müdahale sürerken binada mahsur kalanlar da itfaiye merdivenleri ve nakliye asansörleriyle pencere ve balkonlardan tahliye ediliyor. Öte yandan Siirt Valisi Kemal Kızılkaya ve Kurtalan Kaymakamı Samet Serin de olay yerine gelerek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Related Posts

Cevat Kaya kimdir? Dilek İmamoğlu’nun abisi Cevat Kaya neden gözaltına alındı?

İBB’ye yürütülen operasyonlar kapsamında Dilek İmamoğlu’nun abisi Cevat Kaya gözaltına alındı. Peki, Cevat Kaya kimdir? Dilek İmamoğlu’nun abisi Cevat Kaya neden gözaltına alındı?

İmamoğlu’nun tutuklanması | AK Parti’li Hasan Basri Yalçın: “Özgür Özel ‘Ben kefilim’ ifadesini kullanamıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, NTV yayınında İBB’ye yönelik operasyonları değerlendirdi. Yalçın, İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından Özgür Özel’in “Yolsuzluk olmamıştır, ben kefilim” ifadesini kullanamadığını söyledi.

Papa Francis’in cenazesine Türkiye’den katılacak isim belli oldu

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis için 26 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek cenaze töreninde Türkiye’yi TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş temsil edecek.

Köpekbalığı saldırıları artıyor: “Sorumlusu sosyal medya ve ünlüler”

Bir grup Fransız bilim insanı, son yıllarda köpekbalığı saldırılarındaki artıştan sosyal medya ve ünlüleri sorumlu tutuyor.

AB sınır koruma ajansından Yunanistan’a uyarı

Avrupa Birliği’nin sınırlarının korunmasından sorumlu ajansı Frontex, göçmenlere tutumu sebebiyle Yunanistan’a uyarıda bulundu.

Tel Aviv’de güçlü protesto: Duvarlar Gazzeli çocuklarla doldu

İsrail polisinin yasaklamalarına karşın Tel Aviv’deki reklam panoları Gazze’de İsrail bombardımanında hayatını kaybeden Filistinli çocukların fotoğraflarıyla dolduruldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir